مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بیمه ... از پدرم

2 سال پیش پدرم تصادف کرد که با نظر کارشناس هر دو به صورت 50 50 مقصر شناخته شدن
دیه پدرم امسال پرداخت شد حدود یکماه پیش
حالا شرکت پرداخت کننده بیمه از پدرم شکایت کرده به خاطر دلایل زیر
با مداقه در انحاء آسیب های وارده به زیاندیده مشخص می گردد به رغم اینکه آسیب وارده صرفاً در یك سمت سر واقع شده است، دادگاه محترم علاوه بر احتساب
دیه ی آسیب مأمومه (یك سوم دیه ی کامل)، دیه ی آسیب هاشمه را نیز منظور فرموده اند، این درحالی است که
اوالاً وفق نظریه ی نهایی پزشکی محترم قانونی، آسیب هاشمه از شمارِ آسیب های وارده به زیاندیده (به منظور محاسبه ی دیات)، حذف گردیده است.
ثانیاً همانگونه که استحضار دارید به دلالت تبصره دوم ماده 710 قانون مجازات اسلامی درصورت حدوث آسیب های متعدد در خصوص جراحتی واحد (با عمق واحد) دیه ی
آسیب عمیق تر مالک تعیین دیه است حال آنکه با وجود وحدت جراحت وارده به زیاندیده، علاوه بر دیه ی مامومه، دیه ی هاشمه نیز منظور شده است.
علی ایحال موکل در راستای تمکین به حکم دادگاه و اجرای مفاد دستورات عالی مقام، مبلغ 000.920.171.1 ریال را در وجه دادگستری کل استان مازندران جهت تادیه دیه
ی موضوع دادنامه ی فوق الذکر، واریز نموده و تدارک خسارت وارده به زیاندیده را معطل نگذاشته است. لیکن از آنجایی که به دلالت نظریه ی نهایی پزشکی قانونی، جراحت هاشمه از مولفه های آسیب های وارده حذف گردیده و از طرفی طبق بررسی های بالینی، جراحات وارده صرفاً در یك سمت سر زیاندیده واقع شده است، لذا به نظر می رسد
عالی مقام در احتساب دیات تعیینی، سهواً آسیب هاشمه را نیز منظور فرموده اند. لهذا متمنی است به منظور مراعات حقوق عامه و حفظ سرمایه ی شرکت سهامی عام بیمه ...
که مستحقِ حقوق اشخاص متعدد است، ضمن پذیرش اعتراض موکل، مبادرت به حذف دیه ی تعیینی مربوط به هاشمه نموده و با اصدار دادنامه ی مقتضی، احیای حق فرمایید.
مستدعی است جهت کشف حقیقت، درصورت لزوم موضوع را به کمیسیون پزشکی قانونی ارجاع فرمایید.
ضمناً به پیوست تصویر نظریه ی نهایی پزشکی قانونی به تاریخ 1399/07/09 تقدیم حضور می گردد
پدرم در حال حاضر توان کارکردن هم نداره وقتی چیز سنگین بلند میکنه سرش درد میگیره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی مدارک دارد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مدارک شما قابل بررسی می‌باشد در صورت مشاوره بهتراز طریق مشاوره تلفنی دادراه اقدام نماید