مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج قبلی

سلام وقتتون بخیر
ببخشید بنده قبلا ازدواج کردم و در مرحله عقد جدا شدم و به علت باکره بودن با رای دادگاه اسم نامزدم رو ازشناسنامه پاک کردم الان میخوام دوباره ازدواج کنم اگر به ایشون نگم قبلا ازدواج کردم میتونه بعدا برام دردسر ساز بشه و مرتکب جرم میشم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مرتکب جرم نمی شوید ولی بهتر است وی را در جریان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما عقد بودید و شوهر داشتید بهتر است بگویید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

مرتکب جرم نمی شویدولی بهتر است شوهرتان رادرجریان ازدواج قبلی بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت می تواند به عنوان فریب در ازدواج شکایت کند و حتی می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهید .
بهتر است اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است
تدلیس محسوب بشود
حتما به نامزد خود اطلاع بدهید