مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام و عرض ادب
من سال 98 بعد از 10 ماه کار داخل یه شرکت توسط کارفرما اخراج شدم و برای گرفتن حق و حقوق و سابقه ی بیمم رفتم اداره کار شکایت کردم 10روز بعد ازتاریخ اخراجیم،و بیمه بیکاری میخواستم ثبت نام کنم گفتن باید اول بیمت به صورت کامل توسطکارفرما رد بشه و رفع نقص بشه ولی الان یک ماه هستش یعنی در شهریور 1400 (بعد ازدوسال دوندگی)طبق حکم شورای حل اختلاف و حل تشخیص اداره کار ، کارفرما بیممو رد کرد و 10 ماه کامل شد و تازه اقدام به بیمه ی بیکاری کردم
سوالم اینه الان که داخل سال 1400 هستیم مبلغ بیمه ی بیکاری امسال به من تعلق میگیره یا سال98 که بیکار شدم؟و سوال دومم اینه که اگر سه ماه بعد از تاریخ بیکاریم متاهل شده باشم ایا مدت زمان بیمه بیکاری بیشتر میشه؟ هزینه بیمه بیکاری چطوری برای شرایط متاهلی؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لطفا
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با بیمه بیکاری شما موافقت بشه بر نرخ امسال محاسبه و پرداخت میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبلغ آن 55 درصد متوسط حقوق بیمه شده در همان سالهای اشتغال است لذا پاسخ سوالهای بعدی هم مشخص است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

55 درصد متوسط حقوق بیمه شده در همان سالهای اشتغال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به تامین اجتماعی محل مراجعه نمایید