مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ای که شارژ نمیدهد

همسایه ای داریم که 7 ماه است شارژ نمیدهد به دلایل اختلاف در پرداخت ها زمانی که خودشون مدیر ساختمان بودند. دو واحد دیگر تمام حساب هارو از اول بررسی کردند و متوجه شدند ایشون باید به صندوق پول هم بدهد. حالا ایشان شارژش را هم نمیدهد و لج کرده.
الان بر سر موضوعی احتیاج به رای گیری داریم در ساختمان. خواستم سوال کنم ایشان که 7 ماه است شارژ نداده اجازه شرکت در رای گیری را دارد یا نه؟ ( مالک هستند )

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر فعلی اظهار نامه برای پرداخت شارز بدهد و اگر اقدام نکرد از طریق قانون به راحتی میتوان او را ملزم کرد شرکت در جلسع به عنوان یکی از ساکنین حق اوست این دو قضیه با هم متفاوت است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در جلسه اعضای ساختمان باید همه حضور داشته باشند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص شارژ مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه رسمی به ایشان ابلاغ و در صورت عدم پرداخت ظرف ده روز نسبت به قطع انشعابات و در نهایت از طریق دادگاه مطالبه هزینه های شارژ را درخواست نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر اظهارنامه ارسال کنه و اگر پرداخت نکرد طرح دعوا کنه