مشاوره حقوقی رایگان - استصحاب چیه و ایا قابل قبوله در این مورد ؟

سلام بر همگی.وقت بخیر

دوستان من شکایتی بابت سفته کردم از دو نفر بصورت تضامنی که منجر به محکومیت شد و قرار هم به این صورت بود که من حدود 30 تا گوشی خریدم که تا زمان تحویل سفته گرفتم که تحویل ندادن و یه مقدار سرمایه هم جدا از خرید گوشی دادم که بصورت شراکتی خودشون دو نفر خرید و فروش کنن و سودشو جدا از تحویل گوشیا بهم بدن که بابت حساب سود باز سفته دادن اما از دادن پول سود و گوشیا امتناع کردن که منم شکایت کردم یکی از طرفین اصلا دادگاه نیمد و وکیلشم اعتراض خاصی نکرد ولی دومی اول با اتهام نزول و ربا و تضمین تعهد و... نتونست قاضی رو متقاعد کنه و قاضی محکومش کرد با استناد یه قوانین مدنی و تجارت ... وقتی حکم صادر شد صفحه اول چکیده ای از شکایتنامه منو رو نوشته بودن که در واقع تایپ عریضه نویس بود و منم سواد حقوقی نداشتم و همونو دادم دفتر خدمات فرستاد تو اون متن عریضه نویس نوشته پول بابت شراکت به خواندگان داده شده که نتیجه نداده و هیچ چیزی بابت سود و سهم الشراکه ندادن و نتیجتا اقدام به شکایت سفته ها شده حالا فقط بخاطر یه اسم شراکت تو دادخواست اولیه اومدن واسه تجدیدنظر گفتن با اقرار خواهان به شراکت باید به دلیل عقد مشارکت مدنی استصحاب بشه و خواهان دلیلی بابت فسخ قرارداد هم نیورده پس باید سهم شراکت مشخص بشه با اینکه من هیچ اقراری تو جلسات حضوری به شراکت با ایشون نکردم و گفتم از ایشون مستقلا طبق توافق شفاهی گوشی خریدم .. اول اینکه هیچ قراردادی بین ما نبوده و توافق کاملا شفاهی بود که بابت خرید 30 تا گوشی که یه مقدارشو نقد گرفت و یه مقدار دیگه هم گفت به حساب یه شخص ثالث بزنم که میگفت کارمند شرکتن
دوم اینکه وقتی سفته تضامنی دادن بابت گوشیا و یکیشونم اصلا اعتراضی نداشته و سفته جز اسناد تجاریه و طرف بی دلیل 10 برگ رو امضا انگشت نمیزنه اونم زیر دوربین بانک و ابنکه سفته ها هم خودش بخره همون موقع .چه سهمی مشخص شه .. این سفته بابت پول من از خریدم بوده که تحویل نشده
و در اخر اگه به همچین چیزی واقف بودن چرا تو جلسات بدوی اصلا مطرح نکردن با اینکه همین متن دادخواست رو پرونده موجود بود و فقط بابت ربا و تضمین تعهد دفاع کردن و اتهام زدن که رد شد حتی گفت پشت سفته رو با فریب امضا زدم که بازم قاضی ردش کرد...حالا با این شرایط این استصحاب یعنی چی و راهی هست که بتونم قاطع و حتمی تجدیدنظرخواهیشو رد کنیم چون واقعا داره سواستفاده میکنه و دروغ میگه و منکر میشه که بخش زیادی از پول رو نقد گرفته

ببخشید طولانی شد ممنون میشم تا حدودی راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای پاسخ مناسب به سوال شما تمام لوایح و دادنامه باید بررسی شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.