مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت بخیر
میخواستم اسم دختر 8 ماهه ام رو عوض کنم در زمان بارداری 9 ماه به اسم رونیکا صداش زدیم الان گذاشتیم النا بخاطر همین مسئله افسردگی شدیدی گرفتم میخواستم بدونم امکانش هست عوض کنیم و در قسمت توضیحات شناسنامه قید نشه چون 8 ماهه هست و هنوز مدارک تحصیلاتی ندارد و بجای قید در توضیحات در یک برگه بنویسن که هر وقت لازم شد برگه رو ارائه بدیم خیلی ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این امکان وجئد دارد البته 100 درصد نیست می توانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید و اگر مخالفت کردند از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما باید درخواست تغییر نام را به اداره ثبت مطرح نمایید و در صورت رد درخواست ،
باید در دادگاه درخواست بدهید
و در صورت موافقت با تغییر نام ، حتما در قسمت توضیحات شناسنامه ذکر خواهد شد