مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام پدر که در قید حیات است از تمام دارایی های خود که حدود 48 هکتار زمین است به پنج فرزند پسر خود زمین بخشیده و سند هم بنام آن ها زده است هر پسر 5 هکتار زمین دریافت کرده از مابقی زمین ها با قولنامه صوری 5 هکتار زمین دیگر که قابل کشت هست را هم به آن ها بخشیده و به اسم فروختن به آنها داده است در حال حاضر حدود 16 هکتار زمین دارد که 6 هکتار آن غیر قابل کشت و بدرد کشاورزی نمیخورد در اختیار خودش است ایشان 4 فرزند دختر را مجبور کرده اند که این باید این 6 هکتار را بگیرید و غیر از این چیزی به شما نمی رسد و دختر ها قبول نکردند از مابقی 10 هکتار زمین هم وصیت کرده اند که 1 هکتار دیگر به یکی از فرزندان پسر برسد و بقیه بین فرزندان پسر تقسیم شود آیا راهی برای شکایت دختران جهت گرفتن حقوق خود وجود دارد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ایشان مختار هستند مایملک خود را به هرکسی انتقال دهد وصیت نیز نسبت به 1/3نافذ و مازاد نیاز به تنفیذ ورثه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
اشخاص در زمان حیات خود ، میتوانند اموال خود را به هر شخصی که بخواهند به صورت مجانی یا معوض انتقال بدهند و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشخاص در زمان حیات خود می توانندهر گونه اموالی رو به اشخاص ثالث منتقل نماییند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در زمان حیات اجازه بخشیدن مال به هر نحوی اسا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شخص در زمان حیات خود می تواند هر گونه اموالی رو به اشخاص ثالث منتقل نماید.