مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج فرد نظامی با زن تبعه خارجی

سلام علیکم
اگر فردی نظامی بخواهد با دختری که مادرش ایرانی ست و پدرش عراقی (خانواده مومن و مذهبی و مقید که پدر خانواده روحانی میباشد) ازدواج کند تکلیفش چیست؟
لازم بذکر است که دختر برای اعطای تابعیت ایرانی از طریق مادر اقدام کرده و منتظر گرفتن شناسنامه است
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وزارت کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی در صورت تقاضای ثبت ازدواج از سوی مرد تبعه ایران با زن تبعه خارجه دارای کارت هویت ویژه اتباع خارجی، مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید. با ازدواج زن تبعه خارجی با مرد ایرانی به صورت قهری زن نیز به تابعیت مرد میتواند در بیاید