مشاوره حقوقی رایگان - شهادت برای دعوای همسایه

سلام و عرض ادب. من یه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم. همسایه های ما دو پسر خاله هستن که با هم دعوا کردن و من شاهد درگیر لفظی این دو تن بودم چون دعوا داخل منزل انجام شده بود و یکی از طرفین دعوا از من دعوت کرد برای شهادت در دادگاه و من رفتم و روال کار به این شکل بود دست روی قرآن گذاشتم و اظهاراتم رو در کاغذ نوشتم حتی ممکنه جایی اش هم بد خط شده باشه تحویل قاضی دادم و امضا کردم و رفتم. امروز دوباره دادگاه داشتن و قاضی گفته بود چرا شاهد ها رو نیاوردی و به منم هم نگفته بودن ولی قاضی گفت برای شاهد ها ابلاغیه می فرستیم. حالا سوال من از شما اینه که من به احترام قانون و دادگاه قضا میرم دادگاه ولی تحقیقی که کردم می تونم شهادت ندم به این علت که دو طرف رو میشناسم و احتمال میدم آشتی کنند و امضا کنم. ولی چون من اظهاراتم رو در جلسه ی قبلی نوشتم الان مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه حاضر شده و اعلام کنید که حاضر به شهادت نیستید.