مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حقوق بیشتر از حداقل در اداره کار

با سلام
من مدت سه ماهه که حقوق نگرفتم،بیمه ای هم برای من رد نشده ولی قرارداد دارم.بابت بیمه و حقوق شکایت کردم،حقوق در قرارداد بیشتر از اداره کاره.برای سه ماه آخر حقوق رو طبق توافق شفاهی افزایش دادند.تو قرارداد ذکر شده حقوق به صورت ماهانه به حساب کارمند واریز میشه.برای اثبات افزایش حقوق چه مدارکی میتونم ارائه بدم؟
ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

اثبات حقوق بیشتر از حداقل در اداره کار