مشاوره حقوقی رایگان - سفته ای که بابت ضمانت دادم

با سلام میخواستم مطلبی رو از شما و کلام بپرسم در حدود چند سال پیش پدر من به دلیل بدهی به زندان افتاد و ما برای بیرون آوردن چون سندی نداشتیم مجبور شدیم به یک بنده خدایی مبلغ 5 میلیون تومان پول بدهیم تا برای ما سند بگذارد و ایشان 5 عدد سفته به ارزش 50 میلیون تومان از ما گرفت که مادر بنده امضا کننده سفته ها بود و ما همان موقع به عریضه نویس مراجعه کردیم و داخل عریضه قید کردیم که این 5 عدد سفته فقط برای ضمانت قرار سند همین بنده خدا میباشد و هیچ ارزش دیگری ندارد و کاملا مهر و امضا شد ولی در پشت سفته چیزی نوشته نشد زمان گذشت و ما برای اینکه بتوانیم سند آن فرد را آزاد کنیم مقدار 10 میلیون تومان پول کم داشتیم که همان فرد که سند را گذاشته بود به خاطر آزادی سندش به ما قرض داد پدر من این 10 میلیون تومان بدهی را به صورت خورد خورد به این بنده خدا پرداخت کرد و اشتباه ما این بود که سفته ها را بعد از آزاد کردن سند این بنده خدا از او پس نگرفتیم حالا متاسفانه بعد از چند سال آن بنده خدا فوت شده است و وراث آن سفته های ما را برای وصول بدهی که اصلاً وجود ندارد به اجرا گذاشتند و نزد دادگاه بردن و دادگاه بدون اینکه ابلاغیه احضاریه به ثنای مادرم بفرستند متاسفانه برای ایشان به آن وراث حکم جلب سیار دادند و امروز مادر من در حال رفتن به سرکار بازداشت شد سوال من این است اول اینکه آیا میشود بدون اینکه به ثنای مادرم چیزی ابلاغ شود و چهل روز هم که بیشتر از فوت آن بنده خدا نگذشته و با توجه به مراحل قانونی برای وراث و اخذ جلب سیار که بر اساس آن اقدام کنند برای وصول سفته چگونه حکم جلب سیار صادر شده و سوال بعدی من این که ما امروز هرچه به برای صحبت کردن با بازپرس پرونده اقدام می‌کردیم اجازه نمی دادند حرف بزنیم و اینکه اصلاً آن برگه ای که به صورت کاملا رسمی و مهر و امضا شده در آن قید شده بود که سفته ها فقط من باب ضمانت برای آن قرار سند بود آیا میتواند دلیلی بر اثبات اینکه ما این مبلغ را به ایشان بدهی نداریم و فقط برای ضمانت سند بوده پذیرفته شود و در کل ما به بازپرس هر چقدر اصرار کردیم که مادرمو به دلیل این که کاملاً شوکه شده بود و حالش بد بود قرار سند را بگذارد تا ما بتوانیم مادرم را از بازداشتگاه بیرون بیاوریم و به زندان نرود ولی متاسفانه یک کلام فقط می گفت که زندان باید برود و جالب اینجا بود که قاضی می گفت 50 میلیون تومان به دلیل تورم موجود در بازار 150 میلیون تومان شده است و شما باید 150 میلیون تومان را به وراث بدهید تا بتوانید مادرتون همین الان ببرید نمیدانم توانستم منظورم را به وکلای عزیز برسانم یا خیر خواهش من از شما این است که در حد ممکن جواب سوالات من را با توجه به اتفاقاتی که امروز افتاده برایم سریعتر بدهیم و بدانیم باید چه کار کنیم واقعاً همه ما شوکه شدیم بدون اینکه از چیزی اطلاع داشته باشیم امروز با حکم جلب سیار مادرم رو بازداشت کردن مادر من بقدری حالش بد بود که زبونش قفل شده بود چون تا حالا از کنار کلانتری هم رد نشده خواهشا کمکمون کنین واقعا ما انقدر از نظر مالی هم ضعیف هستیم توان پرداخت این پول را نداریم توروبخدا یه کمکی به ما بکنین خدا خیر بده بهتون ممنون یاعلی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مسئله شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما نیاز به تشریح قضیه و بررسی مدارک و مستندات می باشد در صورت تمایل از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مسئله شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در این جا امکان پاسخ نمی باشد . در دادراه تماس بگیرید