مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

با سلام
بنده یک مورد تصادف جرحی داشته که طبق کروکی افسر مقصر بودم. بعد از اولین جلسه دادگاه برای من دادنامه ابلاغ شده مبنی بر اینکه متهم به پرداخت دیه هستم. بیمه دارم و سوالم اینکه مراحل بعدی به چه صورت هست؟ چطور باید پول رو از بیمه بگیرم و به شاکی بدم و پرونده بسته بشه؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،پرونده به اجرای احکام میرود و طرف مقابل پیگیر امور مربوط به دریافت دیه از بیمه میشود.نیازی به اقدام شما نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در نمایندگی بیمه ، تشکیل پرونده نمایید و مدارک خود را ارائه بدهید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به اجرای احکام ارجاع می گردد بر مبنای آن در بیمه تشکیل پرونده انجام می گیرد