مشاوره حقوقی رایگان - مدت پیامک شعبه دادگاه

سلام من دوروزه درخواست طلاق دادم توی دفتر خدمات قضایی ... از قبل هم تو سامانه ثنا ثبت نام کرده بودم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه که شعبه و تاریخ حضور در دادگاهم مشخص شه یعنی پیامکش بیاد..باتوجه به اینکه حق الوکاله من زمان داره متاسفانه و این موضوع منو نگران کرده...و اینکه میخواستم بدونم اگر خدای نکرده زمان حق الوکاله من بگذره با توجه به حق و حقوقی ک بخشیدم دوباره همه چی به حالت اول برمیگرده؟؟ یعنی مهریه ام دوباره به حالت اول برمیگرده؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین روزها پیامک میاد، اما سوال دوم نامفهومه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض ارجاع مجتمع قضایی خانواده تعیین شعبه خواهد شد و به شما پیامک ارسال می گردد