مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان و زمان گرفتن دادگاه

سلام و خسته نباشید
من یک ماه پیش با موتور تصادف کردم و قوزک پا از دو ناحیه شکسته شد
و باید عمل میشد که عمل کردم و آتل گذاشته شد تو پام و حالا پزشکی قانونی نزدیک 4 ماه طول درمان داده و من میخواستم بدونم دادگاه من بعد از اتمام طول درمان گرفته میشود یا قبل از اون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طول درمان داده شده باید مدت سپری شود البته بسته به نظر قاضی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فرقی ندارشته و تاثیری در موضوع ندارد در هر حال طول در مان باید تمام شود تا دادگاه حکم بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد ازسپری شدن وقطعیت دیه شما دادگاه تشکیل خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از طول درمان و ارسال پرونده از دادسرا دادگاه تشکیل می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از دوره درمان و فرستادن پرونده از دادسرا دادگاه تشکیل میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از طول درمان و ارسال پرونده از دادسرا دادگاه تشکیل می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از دوره درمان و فرستادن پرونده از دادسرا دادگاه تشکیل میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعداز اتمام طول درمان وفرستادن پرونده ازدادسرابه دادگاه جلسه دادگاه شما تشکیل میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از پایان طول درمان و ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه جلسه دادگاه تشکیل میشود.