مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

من در سال 83 برای مدت دو سال مدرک را در اختیار یک شرکت پیمانکار برای رتبه بندی قرار دادم و سال 85 استخدام یک شرکت دولتی شدم و از استان مذکور به محل کار جدیدم رفتم و از رئیس هیات مدیره شرکت مذکور شفاهی تقاضای استعفا از هیات مدیره و سهام داری آن شرکت نمودم. لیکن امسال متوجه شدم که رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مذکور بدون امضا من به مدت 3 سال دیگر نیز از مدرک من سو استفاده کرده اند و مبلغ 11 میلیون مالیات بر ارزش افزوده و جریمه ان به من پیامک شده است. در صورتی که من در این 16 سال هیچ گونه ارتباطی با آن شرکت نداشته ام. چگونه میتوانم نسبت به تقاضای حذف خود و مدرک تحصیلی ام از شرکت مذکور از سال 85 به بعد اقدام کنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عدم ارتباط کاری خود با شرکت را اثبات کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد و مدارک را بررسی کرد باید منتظر بیمه و ضرایب پیمان هم محتملا باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت بررسی اسناد واخذ توضیحات بیشترو ارائه راهکار قانونی مناسب در صورت تمایل از پنل مشاوره استفاده نمایید