مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک

سلام من یک سال پیش یه خودرو از بنگاه خریداری کردم یه مبلغی پیش دادم بقیش به مدت یک سال قسطی پرداخت میکردم خودرو اجاره به شرط تملیک بود ولی الان صاحب خودرو از سند زدن خودداری میکند من هیچ مدارکی هم از قولنامه ندارم فقط کارت و پلاک ماشین بنام منه باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیش های واریزی و پول پیش و تصرف ماشین کارت و پلاک برای شما ادله میباشد الزام به تنظیم سند بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظبم سند دهید و فیش های واریزی و کارت را به عنوان ادله ضمیمه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اقساط پایان یافته است دادخواست مناسب را طرح واقانه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
با استناد به فیش های واریزی می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند دهید