مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی یا رهایی با آبرو و بدون ضرر و زیان

سلام. متن اکثر سوالات رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که برای پرسنل نیروهای مسلح اگر نخواهند دیگه خدمت کنند بدون رضایت سازمانشون نمیشه کاری کرد. بنده سنواتم 21 الی22 سال هست و انگیزه ای برای ادامه کار در ارتش ندارم. قصد دارم کار دیگه ای رو انجام بدم. اگر به هر دلیلی نخوام در این سازمان بمونم باید حتما رضایت همین سازمان رو بگیرم؟ این از نظر حقوقی درسته؟ بنظر من درست نیست و میتونه عامل فساد بشه. چطور؟
1- فرد به سمت افراد فاسد رشوه گیر (درصورت وجود) میره
2-مسئول، رشوه میگیره تا موافقت کنه (درصورت داشتن انگیزه رشوه گرفتن)
3-کار تسویه حساب بجای مثلا دو هفته ، دو سال طول میکشه و خود همون سازمان ضرر میده
4-نارضایتی فرد به افراد دیگه و دوستان یا همکاران تسری پیدا میکنه
5-خانواده افراد درگیر به همراه خود اون افراد متضرر میشوند
6-حالا یکی وارد ارتش شد خوب گناه که نکرد. چرا کارمند وزارت خانه میتونه هروقت خواست تغییر شغل بده ولی اینها نه؟
این آخری از هرچیزی مهمتره.
من اطلاعات حقوقی چندانی ندارم باید میبخشید که اظهار نظر کردم .
در آخر از اساتید می خوام درصورت داشتن راهی بغیر از توالی تنبیه یا انجام هرعملی خلاف مقررات ارتش راه حلی برای این مشکل که نه ، این معضل دارن راهنماییم کنن.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود با از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا کار در نیروهای مسلح چنین خاصیتی را دارا می باشد وبیرون امدن از ان دیگه شما نیست ولیکن میتوانید ترک خدمت نمایید تا حکم اخراج شما صادر وبا توحه به اینکه بیش از 15سال سال خدمت هستید به خانواده شما سه پنجم مستمری بازنشستگی تعلق خواهد کرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت استعفا کارمند ، سازمان مربوطه باید با استعفا کارمند ، موافقت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که حکم اخراج شما صادر گردد با توجه به اینکه بیش از 15 سال سابقه خدمت دارید به خانواده شماسه پنجم مستمری بازنشستگی تعلق خواهد گرفت