مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ماشین خراب

سلام من در تاریخ 1400/06/29یه ماشین 405 معامله کردم که موتورش خراب بود بعد فروشنده گفت خرج موتور رو میدم توی قولنامه هم نوشتیم و امضا کرد الان میگه نمیدم از همون روز ماشین داخل تعمیرگاه مونده پول نمیده ماشین هم جمع نمیکنه میکانیک میگه خرجش زیاده الان دارم شکایت میکنم تا کارشناس بیاد قیمت بزاره چقدر خرج داره به پول ماشین میرسم بعد منو هی تهدید میکنه میگه من برادرم قاضیه هیچ کاری نمیکنی ماشین هم از زیر پات بیرون میکشم پولم نمیدم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت را دنبال کنید حتما نتیجه می گیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل برای هزینه خودرو را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان هزینه مشخص بشود
و سپس دادخواست مطالبه وجه قراردادی را مطرح نمایید