مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر مستمری بگیر تامین اجتماعی فوت شده به دختر مطلقه اش و همسر پدر مرحوم که خودش حقوق بگیر هست

سلام من دختری 25 ساله و مطلقه هستم پدرم دو هفته هست که فوت شدن مادرمم در قید حیات هستن و خودشون حقوق بگیر یعنی بازنشسته علوم پزشکی هستن و مادرم خودش حقوق دارد و چند وقته ک از زیر بیمه ی پدرم ب دلیل اینکه خودش حقوق بگیر بود خارج شدن و بیمه ی خودشون هستن و یک برادر 16 ساله دارم ک هنوز صغیر است. میخاستم بدونم حقوق پدرم چجوری بین ما تقسیم میشود و چقدر ازش ب من و چقدرش به مادر و برادرم میرسد و اصلا به مادرم که خودش حقوق بگیر هستن چیزی از حقوق پدرم میرسه یا نه؟ممنون میشم جواب بدین؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با توجه به اینکه مادرتان حقوق بگیر هست می تواند مشمول دریافت مستمری پدرتان نیز قرار بگیرد که 50 درصدش متعلق به زوجه و 25 درصد هم متعلق به هر کدام از فرزندان خواهد بود