مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام نزدیک ب 2سال هست که خودرویی خریدم اما فروشنده خودرو را تحویل نمیدهد ادعاهایی هم کرده مبنی بر اینکه امضا و اثر انگشت خودش نیست و اینکه با زور و اجبار و تهدید امضا زده فروشنامه مورد کارشناسی قرار گرفت و اصالت و صحت خط و امضا و اثر انگشت فروشنده و اینکه هیچ گونه اجبار و لغزشی دیده نشده موقع امضا زدن تایید شده اما نامه تنظیم سند و توقیف خودرو هم گرفتم اما فروشنده خودرو را پنهان کرده و تحویل نمیدهد من چیکار کنم ؟چطور میتونم جلب فروشنده رو بگیرم تحت چه عنوانی باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه موضوع دادخواست شما صرفاً تنظیم سند و تحویل خودرو می باشد لذا حکم جلب در این خصوص صادر نخواهد شد