مشاوره حقوقی رایگان - نقض حقوق مالک برند

با سلام .
بنده مالک چند برند ثبت شده در صنعت غذایی هستم. بنا به دلایل اقتصادی صنف کاری خودم رو تغییر دادم و وارد صنف پوشاک شدم. به دلیل این که سقف ثبت برند برای من تکمیل شده بود و نمیتونستم برند جدیدی برای صنف پوشاک ثبت کنم از طریق شریکم اقدام به ثبت برند پوشاک کردم و با یک صلحنامه غیر رسمی یکی از برندهای غذایی رو به شریکم واگذار کردم و برند پوشاک رو از اون گرفتم. الان شخصی با استفاده از نام برند ثبت شده پوشاک ما اقدام به فروش محصول تقلبی و غیر اصل کرده (فروش یک محصول متفرقه و تولید شده یک شرکت دیگه با عنوان برند ما در یک سایت فروش اینترنتی که گاها یا مارک دیگه ای روی اون خورده یا بدون مارک تحویل مشتری میده). میخواستم بدونم آیا من با داشتن اون صلحنامه میتونم از فروشنده ای که از برند من سو استفاده می کنه شکایت کنم یا خیر. اگر الان برند رو به صورت قانونی و از طریق دفترخانه رسمیش کنم و بعد شکایت کنم شائبه این پیش نمیاد که شاید شریکم به شخص فروشنده کالایی رو فروخته باشه؟ این صلحنامه غیر رسمی از روزی که برگه ثبت برند صادر شده بین من و شریکم امضا شده و از همون زمان فقط شخص خودم در حال فعالیت با این برند هستم و شریکم هیچ فعالیتی با این برند انجام نداده.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی صلحنامه و گفت و گو دارید تا اینکه نظر بدم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه که مناط و ملاک اعتبار است و برای دادگاه وحجت تلقی می‌گردد نام شخصی است که برند رسما در اداره ثبت مالکیت صنعتی ثبت گردیده است لذا توصیه می شود اگر در صدد طرح شکایت نیز می باشید شریک شما به عنوان مالک رسمی برند نسبت به طرح دعوی اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.