مشاوره حقوقی رایگان - اموال غیر منقول

سلام علیکم. پدر بنده در سال 83سرطان معده و بیماری قند شدید داشت و در سال 85 فوت کرد. در مابین این 2سال برادر بزرگتر پدر را فریب می‌دهد و اراضی پدرم که 20هکتار بود رو با مبلغ 30میلیون به برادر کوچکتر که پول وتمکن مالی داشت با مراجعه به دفترخانه وگرفتن وکالت فروش بنامش می‌زند.. حال سئوال بنده و برادر دیگر این میباشد که اول برادربزرگتر وبرادر کوچکتر فوت و پدر فوت کردن. برادر کوچکتر بعد 4سال 20هکتار رو به شخصی دیگه فروخت. حال بجز 20 هکتار از اراضی 5هکتار دیگه وجود داشت که ورثه برادر کوچکتر یعنی فرزندانش درسال 1400 بفروش گذاشتن. همگی ما 4برادر متفق التصمیم وآگاهی داریم که 20 هکتار بفروش رفته... حال که می‌بینیم 5 هکتار دیگه رو صاحب شده وبه موجب رای دادگاه که وراث‌ صغیر هستن وازطریق مزایده بفروش رفته.. مطالبه وخواسته ما 4برادر باید به چه صورت باشه که بتونیم 5هکتار مابقی ارث مان رو بگیریم.. لازم به توضیح است که انقدر مخفیانه این نقل انتقال انجام شده. که ما نه قولنامه ای ونه وکالت فروش پدر در زمان حیاتش رو نداریم.. فقط آدرس دفترخانه رو داریم. مراجعه هم کردیم به دفترخانه گواهی فوت بردیم که وکالت فروشی که زده شده رو به ما بدهد.. ولی این کار رو انجام ندادن. وگفتن چون در آن سال دستی ثبت شده... خواسته ما4 برادر اینه آیا می‌توانیم ادعا ودادخواست حقوقی مطرح بکنیم.. آیا نقل وانتقال درآن زمان به آن صورت که پدر سرطان معده داشت وقند خون شدید.. یک صحیح بوده؟؟ آیا نقل وانتقال محضری نباید قبلش یک سند عادی مثل قولنامه به امضای 2شاهد تنظیم میکردن؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به گسترده بودن موضوع نیاز به بررسی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک مستند شما باید بررسی شود توصیه می‌شود از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید