مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی - اصلاحیه پرسش قبلی

با سلام و احترام . با عنایت به اینکه قرارهای عدم استماع صادره توسط محاکم عمومی حقوقی طبق یک قاعده و یا روال حقوقی مقبول ، از اعتبار امر قضاوت شده برخوردار نمی باشند . پس از حدود 5 سال رسیدیگی به یک خواسته مطالبه طلب در محاکم عمومی و صدور رای بر محکومیت خوانده در دادگاه بدوی و سه مرحله کارشناسی مالی و بسیاری مکاتبات با ادارات ذیربط ( سازمان راهداری و حمل و نقل استان و کشور ) و مراحل حقوقی طی شده در مدت مذکور ، با اعتراض خوانده به رای محکومیت صادره توسط دادگاه بدوی ، پرونده به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع می گردد ، دادگاه تجدید نظر قرار عدم استماع صادر و خوانده بلافاصله با ارایه نسخه ای از قرار مذکور به دادگاه بدوی ، نسبت به رفع توقیف از اموال تامینی خود نزد ادره ثبت اسناد محل اقدام می نماید . لطفاً بفرمائید با عنایت به نوع قرار صادره از طرف دادگاه تجدید نظر که مقید به رجوع به امر داوری نیز در متن رای بوده ، دادگاه بدوی قانوناً می تواند از اموال توقیفی خوانده قبل از حصول سازش بین طرفین دعوی و یا رجوع به داوری مورد نظر دادگاه تجدید نظر ، نسبت به رفع توقیف از اموال خوانده اقدام و دستور قضائی رفع توقیف از اموال خوانده را به اداره ثبت شرکت ها صادر نماید . با تشکر ( اصلاحیه پرسش قبلی )

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، به نظر بنده اقدام محکمه ی بدوی جهت رفع توقیف از اموال صحیح است چرا که با صدور قرار عدم استماع دعوی، رسیدگی به دعوا فیصله یافته و به عبارت دیگر، محاکم بدوی و تجدید نظر دیگر کاری برای خود در پرونده متصور نبوده و لذا می بایست جهت رفع توقیف اقدام نمایند و اینکه می فرمایید که در رای دادگاه تجدید نظر، موضوع به داوری ارجاع شده نیز باعث نمی شود تا از اموال رفع توقیف نشود چرا که دادگاه تجدید نظر اینگونه تشخیص داده که مرجع صالح برای این دعوی، داوری است و نه مراجع دادگستری و لذا توقیفی که توسط مراجع دادگستری انجام شده نیز می بایست رفع گردد . موفق و موید باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت بررسی واظهارنظر باید رویت گردددر صورت تمایل به ارسال مدارک از پنل ارسال استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک شما جهت بررسی واظهارنظر باید رویت گردد