مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به علت اقدام به سرقت

با سلام بنده با هم دستی یکی از دوستان اقدام به سرقت کردیم که هم دستم بعداز شنیده صدای موتور و ماشین فرار میکند و بنده ماشینم کنار خیابان پارک بود میرم سوار بشم دستگیرمیشم و به کلانتری میرم و همان جا 3تا شاکی که همان شب اموال شان را تحویل میگیرن. بنده رو به دادسرا بردن و من به شعبه جریان را گفتم و حالا شاکی ها رضایت دادن خودم بعد 7روز تحت نظر بودن با فیش حقوقی آزاد میشم. اکنون برای دستور آزادی ماشینم رفتن قاضی میگه تا هم دستت رو دستگیرنکنیم ماشین نمیدم گفتم رضایت شاکی رو پرونده است گفته باشه من تا هم دستت و نگیرن ماشین نمیدم ایا چه دلیلی داره که رفع توقیف نمیکند راهی وجود داره که اقدام به رفع توقیف کنم ممنون میشم راهنمایم کنید25روزه ماشینم مزدا وانت صفره از کار افتادم اون شب هم قول خوردم رفتم لطفا پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام به نظر بنده اقدام قاضی محترم صحیح است چرا که خودروی مذکور وسیله ی ارتکاب جرم بوده و در واقع این بحث مطرح نیست که مالکیت خودرو با شما بوده یا با همدستتان یا با دیگری بلکه بحث بر سر این است که بالاخره آن خودرو وسیله ی ارتکاب جرم بوده و باید همه ی مرتکبین تعیین تکلیف شوند تا پس از آن تکلیف وسایل ارتکاب جرم مشخص شود لذا من با نظر قاضی محترم موافقم.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت عدم رفع توقیف خودرو یک اهرم قانونی در دست قاضی تا شما هم دست خود را به دادگاه معرفی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اقدام قاضی صحیح است چ ن خودرو وسیله ارتکاب جرم بوده و شما باید همدست را معرفی کنید جهت رفع توقیفی