مشاوره حقوقی رایگان - دادن حضانت فرزند به پدر

سلام وقت بخیر.
همسرم استعمال شیشه دارد و دچار توهمات وحشتناکی هست ک من(زوجه)برای امنیت جانی ومالی خود ب منزل خواهرم ک خود سرپرست خانواده اند پناه بردم.ولی چون از لحاظ مالی پس اندازی ندارم پدر ومادرم هم در قید حیات نیستن وزیاد هم ک نمیتوانم در منزل خواهرم بمانم،میخواهم دو فرزند ک دخترم 5ساله ونیم وپسرم 2سال ونیمه هست رو ب پدر یا پدر بزرگش بدهم.چگونه و ب چ صورت باید اینکار را انجام بدم.پدرش مدام مرا تهدید ب قتل فحاشی و افترا و...میزند و میگه بچه هات از من نیست.م ن چطور میتوانم مصرف شیشه و عدم سلامت روانیش را ب دادگاه ثابت کنم؟
لطفاً سریعتر پاسخ دهید.من سیزدهم دوتا سوال پرسیدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام. حضانت‌ فرزند چیزی نیست که بتوان از خود نفی نمود حضانت‌ فرزند تا 7 سالگی با مادر است اینکه همسرتان به مواد مخدر اعتیاد دارد خود نشان دهنده عدم صلاحیت نگهداری از فرزند است شما اگر جهت عدم تمکن مالی فرزندان مشکل دارید می توانید نفقه فرزندان وافزایش آن را مطالبه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تا 7سالگی حضانت با مادر بعد از آن دادگاه طبق مصلحت رای می‌دهد درصورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تا 7سالگی حضانت با مادر بعد از آن دادگاه طبق مصلحت رای می‌دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حضانت فرزند حق و تکلیف زوجین است و قابل سلب نیست
و درصورتی که هر کدام از زوجین صلاحیت نگهداری از فرزند را نداشته باشند قاضی با توجه به مصلحت طفل ، در مورد حضانت تصمیم خواهد گرفت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت تا 7سالگی با مادر است و پس از ان طبق شرایط و مصلحت قاضی تعیین کننده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا 7سالگی حضانت با مادر بعد از آن دادگاه طبق مصلحت رای می‌دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است .شما از یک طرف به عدم سلامت روانی همسر و اعتیادش به شیشه اشاره میفرمایید و از طرف دیگر خواهان دادن دو طفل خود به پدر یا پدربزرگش هستید؟!در هر حال شرایط خود را به قاضی بگویید او بر اساس مصلحت اطفال تصمیم میگیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توصیحات ارائه شده وعدم تعادل روحی وروانی همسرتان به مصلحت فرزندان نیست که حصانت را به همسرتان واگذار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از با پدر مگر اینکه دادگاه صلاح بداند که حضانت با مادر باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت تا 7 سال با مادر است وقتی پدر صلاحیت ندارد چگونه می خواهید فرزندان را به وی بسپارید
نسبت به اخذ نفقه برای فرزندان اقدام نمایید
جهت فحاشی و تهدید نیز شکایت نمایید
از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید