مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام،بنده 4ساله از همسرم توافقی جدا شدم ویک دختر 19 ساله دارم که از زمان طلاق کلا با مادرش زندگی میکنه ودر این مدت علیرغم تلاش ومشاوره رفتن های مکرر حتی یکبار هم موفق به دیدن دخترم نشدم به گفته همسر سابقم تمایل به دیدن بنده ندارد، حال میخوام بدانم بعنوان پدر، آیا هیچ اختیاری یا مسولیتی نسبت به دخترم ندارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دختر 19 ساله تحت حضانت هیج کدام از والدین نمی باشد و نمیتوان ایشان را مجبور کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما ولی قهری فرزند هستید که تکالیف وظایفی دارید از جمله نفقه فرزندبرعهده شماست تازمانی که ازدواج نماید یا خود شاغل باشد. جهت ازدواج دختر نیز اجازه ولی قهری لازم است. حضانت فرزند وقتی به سن بلوغ می رسد تصمیم گیرنده خود فرزند است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به سن دختر شما ایشان از تحت حضانت خارج وشخص رشید تلقی میشوند لذا خود راسا باید تصمیم به ملاقات بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به سن دختر از حصانت خارج و خود میتواند انتخاب کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر شما از سن حضانت خارج شده و خودش میتواند برای زندگی تصمیم بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر فرزند نخواهد ملاقات کندد راهی ندارد و باید نفقه پرداخت شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دخترشماازسن حضانت خارج گردیده است وخودش تصمیم میگیرد که باچه کسی زندگی نمایدوملاقات نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
با توجه به سن اختیار در ملاقات دارد ولی پرداخت نفقه با پدر می باشد