مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه

سلام همشر من با علم آگاهی به معلم شدن با من ازدواج کردند و اینکه من الان دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و استخدام اموزش و پرورش شدم همسرم میتونه منو منع کنه از کارم ؟ میگه میرم دادگاه میگم به زندگیت نمیرسی و اونا هم بهم رای میدن ؟ میتونه اینکارو کنه ؟ و اینکه یه صدایی ازم ضبط کرده که گفته بگو اگر به زندگیم لطمه بخوره نمیرم الان چیکار کنم با اون صدا میتونه کاری کنه

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر-درصورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کار معلمی وفرهنگی جز مشاغلی که مخل ومصلحت خانواده باشد تلقی نمیگردد