مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو

درود
به جرم مزاحمت و ارسال تصاوير مستهجن و افترا از شخصي شكايت و توسط پليس فتا تاييد شده و قاضي به شورا ارجاع داده،به دليل عدم رضايت بنده شورا به جلسه سوم موكول شده،در گذشته مشتكي عنه همسايه طبقه چهارم ما بوده كه اخيرا جابجا شده و به همين دليل كليد درب ورودي اپارتمان رو داره و طي اين اتفاقات چندين بار وارد پاركينگ شده و به رادياتور و فن و ... ماشينم اسيب زده منتهي دوربين نداريم و من نتونستم ثابت كنم كار ايشون بوده هر چند كه لفظي تهديد به اينكار كرده بود، سوالم اينكه در جلسه سوم شورا ميتونم بگم به شرطي رضايت ميدم كه ايشون تمام هزينه هاي خسارتي كه زدن رو پرداختت كنن؟ با توجه به اينكه هيچ مدركي براي اثبات اين موضوع ندارم؟
سوال دوم:طي دو جلسه اخير قاضي شورا براي گرفتن رضايت خيلي من رو تحت فشار ميزاره و گاهي سعي ميكنه منو بترسونه و گاهي حتي با لحن دستوري و ناشايست برخورد ميكنه، در برابر اين رفتارش بايد چه عكس العملي نشون بدم چون از نظر رواني انرژي منفي ميده و هر لحظه ممكنه عصباني و در جوابش يه عمل اشتباهي انجام بدم و اينبار من متهم بشم،چون شرايط مالي ام اجازه گرفتن وكيل رو بهم نميده ،ممنون ميشم يه راهكاري بدين كه از خودم دفاع كنم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شما مجبور به دادن رضایت نیستید بحثی نکنید و بگذارید پرونده سیر خودش رو داشته باشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید رضایت مشروط بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بگذارید پرونده سیر خودش رو داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اجازه بدهید پرونده مراحل قانونی خودرا طی نمایید