مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در ربات ناشناس

سلام من تو ربات ناشناس چت بودم همینطور ک یکی منو پیدا کرد شروع به فوش ناموسی کرد منم در همون دوروبر توهینای خودش به خودش یه توهین کردم بعد سوالم الان اینه بخوام شکایت کنم میشه طرفو پیدا کرد؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام و درود؛ بله پس از طرح شکایت امکان یافت ایشان وجود توسط ضابط قضائی (پلیس فتا) وجود دارد منتها حتما به این نکته توجه نمایید که بنا به گفته هایتان در سوال فوق، شما هم متقابلا به ایشان توهین نموده اید و لذا مطابق توضیحاتی که دادید، شما هم همچون ایشان مرتکب جرم توهین گشته اید و بنابراین این اعمال شما نیز قابل مجازات و کیفر خواهد بود چرا که در بحث توهین ، اصولاً این مهم نیست که چه کسی اول توهین کرده و چه کسی دوم توهین کرده ، بلکه هر توهینی ، مجازات مستقل را برای توهین کننده به همراه خواهد داشت. لذا با توجه به اطلاعاتی که در سوال فوق مطرح نمودید، اصولا اقدام به شکایت کیفری توصیه نمی گردد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...پلیس فتا امکان ردیابی رو داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید به پلیس فتا مراجعه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت نماید تا با بررسی پلیس فتا شناسایی و ردیابی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است از طریق پلیس فتا شخص را پیدا کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شکایت متقابل انجام بدهید در صورتیکه شکایت کردند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق فتا قابل پیگیری می باشد اما مستحضر باشید ازخود شما نیز به جهت فحاشی امکان طرح شکایت وجود دارد