مشاوره حقوقی رایگان - عدم مشارکت همسایگان در ایزوگام پشت بام

با سلام، ما در یک آپارتمان 3 طبقه تک واحدی زندگی میکنیم و ما طبقه آخر هستیم و بعد 8 سال ساخت ساختمان نیاز به ایزوگام سقف میبینیم و کارشناس هم آورده ایم و تایید کرده اند ولی 2 همسایه دیگر با ذکر این مورد که ما هم کارشناس آورده ایم و نیازی به ایزوگام ندیده اند ممانعت به انجام این کار می کنند، با توجه به هزینه های زیادی که برای سقف کاذب منزل خود کرده ام نمیخواهم تا زمان مشاهده خرابی صبر کنم، لطفا راهکار لازم را بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ابتدا اظهار نامه بعد تامین دلیل بعد دادخواست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملاک نظریه اکثریت مالکیت در خصوص تعمیر مشاعات می باشد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، پشت بام جز مشاعات ساختمان به حساب میاید و هزینه تعمیرات آن مثل ایزوگام و غیره بر عهده تمام ساکنین می باشد .پس برای پرداخت هزینه ایزوگام باید کلیه مالکین هزینه را بین خودشان تقسیم کنند. البه اگر با گفتگو حل نشد باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.