مشاوره حقوقی رایگان - قدمت خط

با سلام. یک سند عادی از اینجانب به صورت زور اخذ شد ولی تاریخ سند رو 5سال قبل گذاشته بودند زمانی که موضوع به کارشناس ارجاع شد نظریه کارشناس تکنفره این بود که همون واسه 5سال قبل هست درصورتی که من کاملا در جریان هستم که قدمت اون سند عادی برای دو ماه قبل هست ایا دستگاهی وجود دارد که اعتراض کنیم موضوع به کارشناس سه نفره ارجاع شود قدمت خط رو تشخیص دهند یه موضوع دیگه در تاریخ 5سال قبل یکی از شهود عمل ترمیم تاندون کف دست انجام داده بود و دست راستش داخل گچ بود ولی امضاش با امضای اصلیش اصلا تفاوت ندارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می تواتید اعتراض و درخواست کارشناس 3 نفره نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید در مهلت قانونی بدان معترض شوید تا به هیات سه نفره ارجاع شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تدر مهلت مقرر تقاضای ارجاع به هیئت کارشناسان کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید در مهلت مقرر اعتراض و درخواست کارشناس سه‌نفره کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله اعتراض کنید به هیات سه نفره بعد پنج نفره و ..‌‌ارجاع میشود