مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام
بنده به عنوان بسیجی در اغتشاشات اخیر از با برخورد سنگ به ناحیه صورتم دچار شکستی استخوان سینوسی و فرورفتگی استخوان بالای ابروم شده
آیا جانبازی به بنده تعلق می‌گیرد؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود با از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله . شما باید درخواست خود را به امور ایثارگران مطرح نمایید و تمام مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا در کمیسیون‌ پزشکی بررسی بشود
و دیه هم به شما تعلق میگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی درخواست خود را به امور ایثارگران ارائه دهید،تاکمیسیون پزشکی نظرخودرابیان نموده ضمن اینکه به شمادیه هم تعلق میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک به کمیسیون ارائه دهید تا بررسی گردد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

قوانين خاص دارد و احتمال نتیجه مطلوب هست، اما باید دلایل اثباتی قوی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نیروی مقاومت بسیج اعزام کننده مربوطه مراجعه کنید و تقاضای ارجاع به کمیسیون های پزشکی را بدهید