مشاوره حقوقی رایگان - مفاسد اجتماعی

سلام متوجه شدم که همسرم با شخصی که همکار من هست رابطه برقرار کرده است ولی به علت این که همکار م هست و از ساعت کار من خبر دارد تا کنون موفق به گیر انداختنشون با هم نشده‌ام من کارم 20کیلومتر خارج شهر است آیا در این رابطه چطور و کجا میتوان شکایت و پیگیری کرد بنده چهار فرزند دارم غیر از نشانه های خیانت و طعنه گنگ بعضی از همکاران هیچ کاری نکردم

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
برای طرح شکایت رابطه نامشروع باید دلایل و مستندات کافی داشته باشید
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

بدون داشتن دلایل و مدارک کافی نمیتوانید شکایت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای اثبات رابطه نامشروع احتیاج به مستند و دلیل دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نداشته باشند صرف مکالمه تلفنی و پیامک خیانت محسوب نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای اثبات رابطه نامشروع احتیاج به مستند و دلیل دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت رابطه نامشروع به دلایل و مستندات بیشتری نیاز است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک پیامک ک نشان دهد روابط خارج از عرف دارند را در دسترس داشته باشید تحت عنوان روابط نامشروع شکایت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل قوی دارید شکایت رابطه نامشروع کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سعی کنید به طریقی دلیل و مدرک جمع کنید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام .برای شکایت رابطه نامشروع به دلایل و مستندات بیشتری نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید قبل از اقدام به شکایت ، دلائل و مدارک داشته باشید در غیر این صورت ایشان میتوانند از شما شکایت افترا و اعاده حیثیت را نماید