مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل خسارت به مغازه

سلام
بالای 30 سال است سرقفلی مغازه متعلق به این جانب می باشد. مغازه دارای نیم طبقه بالکن است که مالک آن را نه در سند مالکیت خود و نه در اجاره نامه بنده قید نکرده است. و با استفاده از همین فرصت به عنوان تعدی و تفریط ساخت بالکن دادخواست تخلیه علیه من تنظیم نمود. بعد از کارشناسی و تخریب قسمتی از بالکن و دیوار و تشخیص کارشناس که ساخت بالکن همزمان با ساخت ساختمان بوده، دادخواست وی رد شد.(در این مدت به سبب تخریب و رفت و آمدمانع کسب و کار در مغازه هم گردید).
حال سوال اینجاست:
1- که جهت تخریب و خسارت به مغازه می توانم علیه مالک درخواست تامین دلیل و دادخواست خسارت تنظیم نمایم؟
2- بالکنی که اثبات گردید توسط خود مالک ساخته شده است چگونه می توانم مالک را ملزم به رفع مشکل خلاف ساختمانی در شهرداری کنم؟

پاسخ ها :

تامین دلیل خسارت به مغازه رفع مشکل خلافی ساختمان