مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه بدون پدر

باسلام. من دوسال پیش با یه آقا عقد موقت کردیم که 6ماه بعد با هم ازدواج کنیم ولی توی طول این6ماه من متوجه شدم که این آقا معتاد هستن فقط بخاطر منزلی که من داشتم جلو آمدن به همین دلیل بعد از 6ماه رابطه رو تموم کردم. ولی من از این آقا باردار شدم و الان بچه من چندماهش هست اون آقا نمیدونه که بچه داریم. میشه راهنماییم کنید چطور میتونم براش شناسنامه با نام خانوادگی خودم بگیرم بدون فهمیدن اون آقا

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نام پدر الزامی است مگر فرزندان نا مشروع که صرفا ملحق به مادر هستند

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، خیر نمیتوانید ، گرفتن شناسنامه با نام مادر در شرایط خاصی مثل عدم ثبت ازدواج و عدم دسترسی به پدر هست که مادر میتواند با اثبات این امر حکم امین موقت از دادگاه بگیرد و نام فرزند را با نام خانوادگی خود ثبت نماید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم ثبت ازدواج و عدم دسترسی به پدر می توان اقدام کرد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،نام خانوادگی پدر الزامی مگر تحت شرایطی،و در صورت عدم دسترسی به پدر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید مشخص کرد که نام پدر چه کسی است مگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا در صورت عدم ثبت ازدواج و عدم دسترسی امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دروضعیت فعلی که پدر طفل مشخص است اخذ شناسنامه بنام شما ممکن نیست