مشاوره حقوقی رایگان - عده بعد از طلاق

مدت عده بعد از طلاق توافقی چند روزه؟؟
آیا در زمان عده میشه درخواست پزشکی قانونی برای برقراری رابطه داد؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدت عده سه ماه ده روز است.
اگر زوج طرح شکایت و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی رو بده ترتیب اثر نمیدن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سه ماه وده روز است
اکر در زمان عده روج به زوجه رجوع نموده ورابطه برقرار شده رجوع صورت پذیرفته وطلاق واقع نمیشود وباید رجوع زوج به زوجه در دفترخانه ثبت گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید رای دادگاه ملاحظه گردد تا مشخص شود طلاق را رجعی اعلام کرده یا بائن .

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

عده طلاق در همه طلاق ها یکی میباشد.
اره میشه درخواست داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام عده طلاق سه طهر است و اگر ثابت بشود که در مدت عده ، زوج به زوجه رجوع کرده است طلاق امکان ندارد