مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ

با سلام و عرض ادب

شخصی برای مدتی مدیر ساختمان بود در این مدت نه تنها قبوض هر ماه پرداخت نمیکرد بلکه در این مدت نه آسانسور سرویس شده نه بیمه! در این مدت برای تمام قبوض بدهی پیشین و حتی اخطار قطع دریافت میشد
مدیر قبلی از ارائه رسید های پرداختی خودداری میکنن
و در راه پله لوازم گذاشتن با اینکه بارها چه شفاهی چه متنی درخواست شده لوازم بردارن ولی بی توجه هستن

مدیر عوض شد ولی یکی از واحد ها مدعی هستن که منزل نیستن و جای دیگه زندگی میکنن ، از پرداخت پول آب و گاز خودداری میکنن در صورتی که هم ایشون و هم خانوادشون در واحد هستن خانواده 4 نفری هستن و رفت و آمد دارن و به مدت 4 سال پرداخت کردن حالا میگن پرداخت نمیکنم به ایشون پیشنهاد شده انشعابات مشترک ( آب و گاز ) برن جدا کنن

در صورت عدم پرداخت شارژ مدیر اجازه داره قبوض پرداخت نکنه تا انشعابات قطع بشه

لطفا به موارد ذکر شده پاسخ کامل بدهید و برای ارسال اظهارنامه باید به کجا مراجعه کرد اگه بعد از 10 روز پرداخت نکردن باید به کجا مراجعه کرد و مبالغی که هزینه میشه ، میشه از دادگاه گرفت

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از طريق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید سپس به اجای اداره ثبت مراجعه کنید جهت صدور اجراییه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مدیر ساختمان مکلف است با ارسال اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی اخطار پرداخت هزینه انشعبات ودر صورت عدم پرداخت قطع انرا متذکر گردد