مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره تجدید نظر

ببخشید واسم دادنامه اومده در اخرش نوشته تا 20 روز دیگر در دادگاه تجدید نظر قابل تجدید نظر خواهی میباشد وقتش تموم شده و پانزده روز از روز تجدید نظر هم رد شده ولی ابلاغیه نیومده و رفتم پیگیری کردم پرونده رو منشی شعبه میگه تجدید نظر خواهی شده از سوی متهم ولی هنوز دادگاه تجدید نظر نرفته

میخواستم بپرسم ایا خیلی طول میکشه ابلاغیه نهایی بیاد

ممنون از راهنماییتون❤❤

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان قابل پیش بینی نیست
منتظر پیامک دادگاه باشید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مشخص نمی باشد،می بایست منتظر پیامک ابلاغ باشید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بعدازثبت تجدیدنظرخواهی پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشه و دادگاه تجدیدنظر هم در برخی موارد ممکنه جلسه رسیدگی تعیین کنه ولی در بیشتر موارد بدون تشکیل جلسه را مقتضی صادر خواهد کرد.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بله شما باید تبادل لوایح انجام بدید و تا به دادگاه تجدیدنظر برسد و رای قطعی صادر شود زمان زیادی طول میکشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله چند ماه طول میکشد تا حکم قطعی صادر بشود