مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه برای شکایت در دیوان عدالت اداری

باسلام و عرض ادب
بنده قبلا سوالی مطرح کردم، اما هنوز جوابی نگرفتم
بابت مطالباتم از کارفرما دادخواست نوشتم، مبنی بر پرداخت عیدی و پاداش و سنوات و حق و اولاد و مسکن و مرخصی هایی که کارفرما از دادن آن امتناع کرده، هیئت تشخیص حکم بر پرداخت عیدی و پاداش و سنوات و سایر حقوق، فقط مربوط به سال 99 داد و گفتن که ادله کافی بابت باقی مطالبات وجودندتره، بنده اعتراض کردم، پرینت بانکی و سابقه بیمه و دفتر حساب و کتابم که هم حضور و غیاب داره و هم باخط خود کارفرما بوده ر وبارگزاری کردم، اما بازم بدون مطالعه پرونده همون حکم رو تایید کردند، با اینکه پرینت بانکی و سوابق بیمه هم موجوده، شروع بکار نیمه دوم 93تا22مهر99بوده
اما بیمه از یکم اسفند94پرداخت شده
حالا بنظر شما، شکایتم در دیوان، سودی داره یا نه و اگه سود داره، خودتون زحمت تنظیم لایحه رو میکشین؟؟ و هزینه ش چقدره
و سوال دومم، اینکه همین حکم رو میتونم، تقاضای تأخیر تأدیه بگیرم،، باتوجه به اینکه حکم برای مطالباتم در مهر99 وقبل از اون بوده
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با مدارک قوی تر در دیوان دفاع کنید.خسارت تاخیر تادیه به اداره کار مربوط نمی شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود.جهت اخذ خسارات تاخیر تادیه بایستی دادخواست حقوقی به دادگاه دهید .دررابطه با تنظیم لایحه از طریق سامانه می توانید اقدام نمایید.