مشاوره حقوقی رایگان - حکم تحویل ملک

باسلام حدود 3سال قبل شخصی ملکی را با سند ششدانگ با تنظیم در دفترخانه ثبت اسناد و املاک رسمی فروخته و ملک با سند ششدانگ به اسم بنده می باشد ، الان شخص سومی آمده و با حکم قضایی اجرای احکام که متضمن دستور تحویل ملک به فرد سوم می‌باشد را صادر نموده ، تکلیف بنده چیست لطفاً راهنمایی نمایید .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به دادن اطلاعات بیشتر هست تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نیاز به بررسی دارد.از طریق سامانه در ارتباط باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید علت بررسی بشود و مدارک و مستندات مطالعه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.