مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی دانشجو معلم

سلام من امسال فرهنگیان قبول شدم و قراره با آقایی از یه استان دیگه ازدواج کنم میتونم در حین تحصیل به استان ایشون انتقالی بگیرم؟
من هرمزگانم ایشون کرمانشاه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله با توجه به لزوم تبعيت زن از شوهر و مستنداً به شماره 168ـ75/م/16055ـ22/1/1375 معاون اول رياست جمهوري وقت مبني بر اين که با توجه به اصل 21 قانون اساسي بايد در قوانين و مقررات و برنامه‌ريزي‌هاي مربوط، تشکيل و حمايت از خانواده مورد توجه قرار بگیرد