مشاوره حقوقی رایگان - شرکت خارجی

سلام، وقت همگی بخیر، بنده در یک شرکت آمریکایی سرمایه گذاری کردم به مبلغ 1000 دلار، ابتدا 500 دلار بود و بعد آنها به من گفتند اگر میخواهید برداشت کنید با سودتون باید 500 دلار دیگه واریز کنید، من هم واریز کردم ولی الان اجازه برداشت نمیدن، میگن شما باید 428 دلار دیگه واریز کنید تا دستگاه برداشت شما را پردازش کنه، خلاصه شدیدا به مشکل خوردم، آدرس شرکت و شماره تلفن هم دارم در دالاس آمریکاس، میتونم شکایت کنم آیا، و چطور ممکنه؟ راهنمایی میکنید بنده رو لطفا

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اقدام قضایی علیه اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی در محاکم ایران وجود دارد و شعب خاصی بدین امر اختصاص می باید.