مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبردار

سلام وقتتون بخیر ببخشید یک اتفاقی برای یکی از دوستان من افتاده برای اینکه خیلی پیچیده نشه من این موضوع رو حول محور شخص خودم میگم ممنون میشم راهنمایی کنید

من با یک بنده خدایی که به گفته خودش دعانویس بوده رو از طریق یک خانمی که داخل اتوبوس کنارم نشسته بود پیدا کردم و به خواهر هامم معرفی کردم و من و دو تا خواهرم روی هم یک چیزی نزدیک 100 میلیون تومن بهشون دادیم ، من به یکی از دوستان دیگمم که یک روز پیشش بودم و از مشکلاتش مینالید و گریه میکرد معرفی کردم اما بهش گفتم که من هم تازه اشنا شدم با ایشون اون هم نزدیک سی میلیون داده و به چند تا از دوستای دیگشم معرفی کرده
حالا اون بنده خدا چند ماهه به این بهانه که زنش مرده تلفنش رو خاموش کرده و خب مثل اینکه کلاهبردار از اب درومده من و خواهرام شکایت کردیم دوستم و دوستاشم شکایت کردند و دوستم ازش پرسیدند از کجا این شخص رو میشناسی اونم گفته من بهش معرفی کردم من هم رفتم کلانتری و گفتم یه خانم داخل اتوبوس معرفی کرده اما سرگرد پرونده ما خیلی من رو ترسوند و همش میگه اگه پیدا نشه تو میری زندان و باید پول دوستتو پس بدی و گرنه پای تو گیر هست اما باقی سرهنگای کلانتری میگن این شغلشه وگرنه شما فقط معرفی کردی و هیچ ربطی به شما نداره
حالا باز هم ممنون میشم راهنمایی کنید که یعنی من رو بازداشت میکنن با اینکه من خودم شاکی هستم و من فقط معرفی کردم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک مستند شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد