مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و وقت بخیر ، من حدود 7ماه در یک شرکت خصوصی کارمند بودم در این مدت حقوق من 120000تومان بدون بیمه بوده است که من خواستم این مبلغ رو برام بیمه رد کنن و هیچ پولی تا به حال به من ندادن . من ماهانه یک رسید دستی امضا کردم که حق و حقوق خودم رو گرفتم ولیدر واقعیت طبق قانون اداره کار نه حقوق گرفتم و نه حق مسکن و نه عیدی. حالا با کارفرما به مشکل برخوردم و میخوام ازشون شکایت کنم. سوالم این هست که با وجود اون رسید دستی که امضا کردم چطور میتونم ثابت کنم که من به اجبار و از ترس اخراج اونو امضا کردم و حق و حقوقم رو نگرفتم؟ پرینت حسابم رو دارم که هیچ واریزی به من نداشتند و همینطور فیش حقوقی هم به من ندادند تا به حال . قراردادهایی که این مدت نوشتیم یکی به مبلغ ماهانه 1میلیون و دیگری ماهانه 2میلیون هست .

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-بیمه کارگربه نظم عمومی ربط دارد. پس نمی‌توان برخلاف آن توافقی صورت بگیرد-درصورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانون کار یک قانون آمرانه است که توافق برخلاف به آن صحیح نیست