مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحدهای تجمیعی

با سلام من حسابدار یک مجتمع هستم سوال من این است که آیا وقتی دو پلاک به یک پلاک تجمیع می شود شارژ هزینه انتظامات باید به اندازه 2 پلاک دریافت شود یا به اندازه یک پلاک دریافت شود ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
شارژ به صورت علی الحساب و به میزان هزینه های لازم برای اداره مجتمع در طول یک سال محاسبه و دریافت می شود و تعداد پلاک در آن تاثیری ندارد