مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت بسیج محل

با سلام
چطور میتونم از ایجاد مزاحمت توسط بسیج محل رها بشم
اول اینکه وقتی تا یک چیزی میخوایم بهشون بگیم سریع صداشونو بالا میبرن
امروز با تفنگ بادی داشتن تیر اندازی میکردن که وقتی تیر میزدن از لابه لای بلوک های سیمانی دیوار حیاط تیرهاشون رد می شد می آمد تو حیاط ما و میخورد به در رو دیوار حالا خداروشکر رو خودمون نخورد یا بلوک سیمانی روی دیوار بوده برداشتن میگیم چرا برداشتین میگن مال خودمون بودن یا
وقتی میگیم تیر نزنین این طرف میگن تیرها رو بردار برو ازمون شکایت کن
حالا بنظر شما چیکار کنم که ایجاد مزاحمت نکنن....؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از طریق سازمان بسیج شکایت خودرا بعنوان گزارش به بالاترین مقام سازمان مطرح نمایید ویا از طریق مرجع قضایی بعنوان مزاحمت ملکی شکایت نمایید