مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگری و خسارت تأخیر تأدیه در مورد حکم صادره

باسلام وخسته نباشید
بنده از سال93تامهر99در یک شرکت مشغول به کار بودم، منتهی بیمه از اسفند94تامهر99، برام رد کرده، تو تمام این مدت حقوقم رو نسبت به حقوق قانونی اداره کار کمتر داده بطور مثال سال 99 حقوقم یک و سیصد بوده و سال قبلش یک تومن، بدون پرداخت عیدی و پاداش و هیچگونه مزایای دیگری بنده بر علیه ایشون دادخواست زدم و حکم در 26 اسفند 99 صادر کردن، منتهی فقط سنوات عیدی و پاداش و حق اولاد مربوط به سال 99 رو محاسبه کردن، دهم فروردین 1400 تجدیدنظر زدم، همون حکم رو تایید کردن، با اینکه در هر دو جلسه کارفرما حضور نداشت و هیچ مدرک و سندی هم ارائه نکرد که حقوق و مزایای منو پرداخت کرده، حالا سوالم اینه که اگه به دیوان عدالت اداری شکایت کنم، امکان داره باقی مطالباتم (باقی حقوقی که کم میداده و عیدی و پاداش و سایر مزایا) رو بگیرم و اگه بنظر شما شکایت در دیوان فایده ای نداره، بابت همین حکم که در 26 اسفند 99 صادر شده، میتونم تقاضای تأخیر تأدیه بگیرم، ضمنا تاریخ اخراجم 23مهر 99 هست.
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان مطالبه خسارت تاخیر وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما از رای هیات حل اختلاف ، در دیوان عدالت شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت
ولی باید اسناد و مدارک مربوط به اینکه از سال 93 در این شرکت مشغول به کار بوده اید
و فیشهای مربوط به پرداخت حقوق ، که کمتر واریز شده را ضمیمه دادخواست نمایید و