مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگری

با سلام و احترام‌. بنده سوالم راجع به تبدیل وضعیت ایثارگری هست اولا برادر شهید هم جزء مشمولین تبدیل وضعیت هست یا خیر؟ دوم اینکه مدت 5 سال بصورت شرکتی در شرکت گاز در سمت گازبان مشغول بکار هستم و خودم برادر شهید می باشم. مدارک خواست اداره ارسال شد ولی در حال حاضر فقط یک نفر از واجدین شرایط رو خواستن بره و با سازمان قرارداد مستقیم منعقد کنه. منظورم اینه که در مورد اون یک شخص همکار اعمال قانون تبدیل وضعیت انجام شده و ایشون فرزند رزمنده هستن. ممکنه بفرمایید من از چه مرجعی می تونم پیگیر این مورد بشم و به نتیجه برسم؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تبدیل وضعیت استخدامی ، متقاضی باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشد تا مشمول قانون بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شروط انرا داشته باشید بله در غیر اینصورت خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کارکنان مشمول ایثارگر(مشمولین قانون 21 قانون جامع ایثارگری):

- جانبازان

- همسران و فرزندان جانبازان 25% و بالاتر

- فرزندان جانباز زیر 25%

- همسر و فرزند شهدا ، پدر ، مادر ، خواهر و برادر شهید

- آزادگان

- همسر و فرزندان آزادگان دارای یکسال و بالای یکسال اسارت

- فرزندان آزادگان کمتر از یکسال

- رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه

- همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل 6 ماه حضور در جبهه بصورت داوطلبانه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید شرایط شما بررسی شود