مشاوره حقوقی رایگان - خودرو به جای طلب

با سلام بنده 8 ماه پیش خودرو پرایدی مدل 81 ک ب پیشنهاد و اذن و اراده خودشون بابت حق الزحمه چند تا قرارداد فروش خانه در حین تحویل هنگام دریافت خودرو کارت و بیمه خودرو متوجه میشم ک خودرو ب نام دخترشون هست ک پیشنهاد نوشتن قرارداد میکنم ک میفرمایند تو این هفته اینده میاد و سند رو مستقیم ب نامت میزنه متاسفانه واقعیت نداشت و از بنده خواسته های غیر قانونی دارن تا سند رو بنامم بزنن ک جواب من منفی بود یک ماه پیش متوجه شدم ک خواهره ک سند پراید بنامش هست دعوایی را علیه بنده طرح کرده با درخواست استرداد مال منقول و 20 روز هم هست ک درخواست توقیف موقت علیه بنده صادر شد و خودرو توقیف شده و چند روز دیگر حضور دارم برای دعوای اصلی یعنی استرداد مال منقول و بنده فقط ده میلیون کمیسیون دارم و 6 ملیون وجه کارت ب کارت کردم ب نام دو نفر ک انها صلاح دانستن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شخصی که خودرو را به شما داده است ، مالک خودرو نبوده است شما باید خودرو را به مالک خودرو مسترد نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه کمیسیون بنگاه ، را بر علیه بدهکار مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه کمیسیون بنگاه ، را بر علیه بدهکار مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
موضوع نیاز به توضیحات بیشتر لز طرف شما دارد لذا از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ماشین را به مالک ان مسترد کنید و برای گرفتن مطالبات خود جداگانه اقدام قضایی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه طلب بدهید و خودرو را به مالکش مسترد کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما مبهم هست به منظور بررسی بیشتر موضوع و پاسخ دقیق و مفصل تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسه دادرسی توضیحات را بدهید و اتومبیل را تحویل دهید .
برای خسارات وارد شده به شما جداگانه شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادخواست تایید احتمال نتیجه گیری وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید