مشاوره حقوقی رایگان - دوستی مجازی با جنس مخالف

سلام راستش من خرداد ماه تو اینستا همینجوری الکی با پیج ناشناس ب یکی از پسرای اقواممون ک 18سالشه پی ام دادم ولی نگفتم کیم هی ی مدت اصرار داشت شخصیت اصلیمو بدونه و اینا پسر بدی هم نبود میشد بهش اعتماد کرد منم بهش گفتم کیم ولی گف نمیشناستم و ندیدتم ازم عکس و ویس خواست ندادم شمارمو خواست منم بعد از اصرارش بعش دادم ی بار قبل از اینکه بگم کیم پیشنهاد رل زدن داد ی بارم بعد از اینکه اومدیم وات منم گفتم ن دلیلش رو پرسید گفتم از کارایی ک رل ها میکنن بدم میاد مثل بوس بغل و اینا بعد گفت کارای دیگه ای هم میکنن مثل سکس و اینا بعضیاشون تا پای حاملگیم میرن و اینا منم نمی‌دونستم چجوری حامله میشن گفتم تا ازدواج نکنن ک حامله نمیشن گفت میخوای بهت بگم چجوری حامله میشن و فیلم سکس هم برات بفرستم گفتم ن و خلاصه ی مدت بعد عکس دوستمو استوری کرده بودم پی ام داد گفت چ خوشگله و چند سالشه و اینا منم جواب دادم بعدش ازم خواست برم با دوستم حرف بزنم ک باهاش رل بزنه و اینا منم گفتم یا باید با اون باشی یا من گفت تو مهمتری چون رفیقمی رل زیاد ارزش نداره بعد من گفتم قبول نمیکنه هی اصرار می‌کرد راضیش کنم بعد گفت تو نمیخوای اگه بخوای راضی میشه منم شمارشو دادم بهش ک خودش بره بهش بگه قبلش چندبار پرسید ک ناراحت نمیشی گفتم مهم نیس
دوستمم بهش گفته بود ن
دیگه از همون شب ب بعد من گوشیم خاموش بود ک چند روز پیش روشنش کردم الآنم شمارش حذف شده البته میتونم از کسی بگیرمش ولی نمی‌دونم چیکار کنم اصن چی بگم ادامه بدم یا ندم
میتونم هم اصن شمارشو نزنم تو‌ گوشیم تموم شه بره اینجوریم می‌ترسم فکر بدی کنه
یا میتونمم هروقت پی ام داد انکار کنم بگم من نبودم باهات چت میکردم
می‌خوام ی کاری کنم ک هم آبروی خانوادم نره هم اون فکر بد نکنه چون فامیلیم زیاد چش تو چشی داریم
خودمم اولین بارم بود همچنین کاری کردم آخه همش 13و نیم سالمه بعضی وقتا فک میکنم دلم براش تنگ میشه
اگ زودتر بهم مشاوره بدین ممنون میشم فقط تلفنی نمیتونم

پاسخ ها :

رابطه نامشروع مجازی رابطه مجازی رابطه نامشروع